Fira med oss!

Den 6 juni 2022 kommer våra bussar att vara uppställda i Rålambshovsparken, på Golfängarna i Sundbyberg, samt vid Liljeholmskajen och på Lidingö.

Passa på att uppdatera ditt skydd mot TBE eller påbörja din TBE-vaccination.

  • Alltid vaccinatörer med omfattande utbildning inom vaccinologi på plats för rådgivning och vaccination
  • Alltid gratis rådgivning oavsett om du vaccinerar dig eller ej
  • Vår personal har lång erfarenhet av att hantera vaccination av barn och stickrädda individer
  • Du får SMS-påminnelser inför nästa dos i ditt vaccinationsschema om du vill

Erbjudanden

– kommer snart –

Kungsholmen

Äntligen, efter två års uppehåll, är det återigen dags för Kungsholmens stora nationaldagsfirande att gå av stapeln! Precis som tidigare år kommer Rålambshovsparken att vara fylld av roliga aktiviteter, underhållning, matstånd, försäljning, utställningar med mera för hela familjen.

Vi är Stockholms vaccinexperter och är givetvis på plats med en av våra bussar för dig och de du bryr dig om. Vi har drop-in från kl 12 – 18, och hela familjen är naturligtvis varmt välkomna.

Golfängarna

Golfängarna i Sundbyberg fylls med restauranger, tivoli, utställare, en kulturscen med lokala framträdanden och aktiviteter för stora och små. Det får ni inte missa, och det tänker inte vi heller göra. En av våra bussar kommer att vara uppställd från kl 10 – 19, och som vanligt är det drop-in som gäller.

Liljeholmen

Nere vid Liljeholmskajen hoppas vi på strålande väder för de som väljer att tillbringa Nationaldagen med att flanera vid vattnet och lyssna på vågornas kluckande. Vi kommer att ha en buss uppställd vid torget mellan kl 10 – 18 för de som tänkte passa på att vaccinera sig.

Lidingö

Utanför ICA Kvantum vid Larsberg på Lidingö brukar vi ofta ha en av våra bussar uppställda, och det har vi även på Nationaldagen. Passa på att uppdatera ditt skydd när du handlar det sista inför nationaldagsfirandet eller fyller på för kvällens aktiviteter! Drop-in är öppet mellan kl 10 – 18.