Sjuksköterskor

Resemedicin, vaccinologi och infektionssjukdomar är väldigt spännande och dynamiska områden som alltför få har ingående kunskap om. Här får du jobba preventivt med friska människor. Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som gärna vill kunna mer om vaccin, då vår verksamhet växer!

Sammanhållning, utbildning och trevliga arbetstider

Som sjuksköterska på Vaccin.nu blir du expert på vaccinationer av såväl stora som små! Underbara kundmöten som ger glädje under arbetsdagen. Vaccin.nu söker dig som har god hand med barn, är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel.

Arbetet kräver att du är självgående och kan fatta snabba beslut, och även att du är ödmjuk nog att be om hjälp i situationer där du inte känner dig hundraprocentigt säker.

Önskemål på sökande sjuksköterskor

  • Erfarenhet från klinisk verksamhet
  • Flytande svenska samt god kunskap i engelska (tal och skrift)
  • Van att hantera digitala lösningar och journalsystem
  • Körkort

Vad väntar du på? 😁

Skicka din ansökan till jobb@vaccinationsgruppen.se eller följ instruktionerna via knappen redan idag.

Utbildning

Som sjuksköterska på Vaccin.nu kommer få en gedigen introduktion och erbjudas fortbildning och spännande föreläsningar inom området. Vi ser även till att ha en fin och familjär sammanhållning vilket resulterar i många roliga events under året!

Mycket gott renommé

Vår verksamhet består för närvarande av vaccinationsmottagningar på Kungsholmen, i Vällingby och en omfattande mobil vaccinationsverksamhet med över 500 stopp under vår- och sommarhalvåret. Dessutom vaccinerar vi ute på mässor och företag.

Trevliga arbetstider

Arbetstiderna varierar veckovis mellan samtliga mottagningar enligt ett rullande schema, och man förväntas även kunna vara en del av den mobila verksamheten om behov uppstår.