En del av Vaccinationsgruppen

Vaccin.nu är en av de största vaccinations-verksamheterna i Sverige och vi samarbetar  sedan många år med bl a ICA och IKEA. Du har säkert sett någon av våra bussar utanför deras butiker och varuhus.

 

Vi är ett familjeföretag som har arbetat med vaccinationer sedan 1985. På våra mottagningar och bussar erbjuds du alltid ett komplett sortiment av vacciner och vår personal är specialutbildade inom området för att kunna ge dig den mest uppdaterade och initierade rådgivningen.

Vi medverkar varje år i Landstingets kampanjer för kostnadsfria influensa- och pneumokockvaccinationer till riskgrupper och ser även till att resenärer kan uppdatera sitt skydd inför resor till utlandet.

Att vaccineras mot influensa är viktigt, särskilt för äldre och personer med kroniska sjukdomar, främst hjärt- och lungsjukdomar. På våren och sommaren vaccinerar vi även mobilt mot TBE, och våra vaccinationsbussar hittar du utanför utvalda IKEA-varuhus, ett stort antal ICA-butiker samt på diverse samlingsplatser i Stockholmsområdet.

 

Vi riktar oss även mot företag

Vi tar gärna hand om företagspersonal eller större grupper som ska ut och resa eller skyddas mot influensa, TBE eller andra sjukdomar. Tag kontakt med oss så ordnar vi tider samt vaccinerar mot faktura, antingen hos oss eller hos er.

Så oavsett om du behöver vaccineras mot influensa, TBE, erhålla reserelaterade vacciner, komplettera ditt grundskydd eller bara få rådgivning och information avseende vaccinationer i allmänhet, så är du varmt välkommen till oss.

Peter Gutniak, VD och ägare

Vårt motto: Förhindra det som inte kan botas!