En del av Vaccinationsgruppen

Vaccin.nu är en av de största vaccinations-verksamheterna i Sverige. Du har säkert sett någon av våra bussar utanför större gallerior, butiker och varuhus.

Vi är ett familjeföretag som har arbetat med vaccinationer sedan 1985. På våra mottagningar och bussar erbjuds du alltid ett komplett sortiment av vacciner och vår personal är specialutbildade inom området för att kunna ge dig den mest uppdaterade och initierade rådgivningen.

Eftersom vi är en del av Vårdval Vaccination har vi ett tätt samarbete med Smittskyddet och Region Stockholm. Det innebär bland annat att vi bistår regionen med en avsevärd vaccinationskapacitet samt är en del av den gemensamma ansträngning som görs för att begränsa spridningen av Covid-19.

Vi medverkar varje år i regionens kampanjer för kostnadsfria influensa- och pneumokockvaccinationer till riskgrupper, och att vaccineras mot influensa är viktigt. Det gäller särskilt för äldre och personer med kroniska sjukdomar, som hjärt- och lungsjukdomar.

På våren och sommaren vaccinerar vi även mobilt mot TBE, och våra vaccinationsbussar hittar du utanför utvalda IKEA-varuhus, ett stort antal ICA-butiker samt på andra samlingsplatser i hela landet. Dessutom hittar du oss i och utanför ett flertal gallerior, köpcentrum och butiker. Naturligtvis ser vi även till att resenärer kan uppdatera sitt skydd inför kommande resor till andra länder.

Vi riktar oss även mot företag

Vi tar gärna hand om företagspersonal eller större grupper som ska ut och resa eller skyddas mot influensa, TBE eller andra sjukdomar. Tag kontakt med oss så ordnar vi tider samt vaccinerar mot faktura, antingen hos oss eller hos er.

Så oavsett om du behöver vaccineras mot influensa, TBE, erhålla reserelaterade vacciner, komplettera ditt grundskydd eller bara få rådgivning och information avseende vaccinationer i allmänhet, så är du varmt välkommen till oss.

Peter color

Peter Gutniak, VD och ägare

Vårt motto: Förhindra det som inte kan botas!